verantwoording

Als je subsidie ontvangt van het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie ga je ook verplichtingen aan. Op deze pagina lees je meer over de verantwoording.

verantwoordingsformulier

Ter afronding van het project moet je een inhoudelijke en financiƫle verslaglegging indienen. Twee weken voor afronding van je project ontvangt je een e-mail. Het verantwoordingsformulier staat dan voor je klaar op het dashboard in de aanvraagomgeving.

schriftelijke toestemming voor wijzigingen

Als je project anders dan in de aanvraag wordt uitgevoerd, is het nodig om voor deze wijziging eerst schriftelijk toestemming te vragen. Wijzigingen die niet eerst schriftelijk zijn voorgelegd, leiden tot intrekking van de subsidiebijdrage en tot terugvordering van betaalde voorschotten.

vermelding Stimuleringsfonds

Vermeld altijd dat je project of activiteitenprogramma mede mogelijk is gemaakt met een subsidie van het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie. Vermeld het fonds in je eindproducten (publicaties, documentaires en websites) en in berichtgeving over projecten of activiteitenprogramma's (bijvoorbeeld persberichten, advertenties, catalogi, correspondentie en uitnodigingen). Als je logo's opneemt in (berichtgeving over) je eindproduct, plaats dan ook het logo van het Stimuleringsfonds.

uitnodigingen

Stel het Stimuleringsfonds op tijd op de hoogte van de presentatie van je project. Nodig bovendien ook de adviescommissieleden en het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen uit voor je presentatie. De adressen waar deze uitnodigingen naar moeten worden verstuurd ontvangt je bij de beschikking.

publicaties voor archief

Bestaat je project (mede) uit een publicatie (brochure, boek, gids, catalogus, krant, folder, kaart en dergelijke) of een audiovisuele productie, stuur dan twee exemplaren naar het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie.

Stimuleringsfonds Creatieve Industrie
Postbus 29066
3001 GB Rotterdam
info@stimuleringsfonds.nl