Kantoorruimte met medewerkers Stimuleringsfonds Creatieve Industrie

Het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie is het cultuurfonds voor vormgeving, architectuur, digitale cultuur en de cross-overs daartussen. Als een van de zes Nederlandse rijkscultuurfondsen financieren we bijzondere en vernieuwende projecten, onderzoek en activiteiten van ontwerpers, makers en culturele instellingen in de creatieve industrie.

Veelgestelde vragen

welke subsidiemogelijkheden biedt het stimuleringsfonds?

Je kunt bij ons subsidie aanvragen via regelingen of via open oproepen. Bij onze regelingen kun je een subsidieaanvraag doen voor een project. Als aanvrager bepaal je zelf de thematiek, vraagstelling, opzet, methodiek en welke partners je betrekt bij je project.

Open oproepen schrijven we uit om specifieke opgaven te agenderen en ontwerpers te betrekken bij deze actuele opgaven binnen en buiten de creatieve industrie. Via open oproepen maken we ook deelname aan (internationale) evenementen en professionaliseringstrajecten voor ontwerpers en makers mogelijk.

kan ik een afspraak maken met een medewerker van het fonds?

Als je twijfelt over de subsidie waarvoor jouw project in aanmerking komt, bekijk dan eerst het overzicht van subsidies. Voor meer informatie of advies over aanvragen kun je per e-mail of telefonisch contact opnemen met de medewerkers van de verschillende subsidies. In overleg met hen kan worden bepaald of een afspraak nodig is en zo ja, met welke medewerker.

Heb je vragen over een lopende aanvraag, neem dan contact met ons op. Zorg dat je je aanvraagnummer bij de hand hebt, dan kunnen we je snel helpen.

wat zijn de openingstijden van het stimuleringsfonds?

Het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie is geopend van maandag tot en met vrijdag 09:00 – 17:00 uur. Klik hier voor de routebeschrijving.

Aanvragen kunnen 24 uur per dag worden ingediend via de aanvraagomgeving. Houd wel rekening met de deadline van de regeling of open oproep waarbij je een aanvraag wil indienen.

contact

We zijn bereikbaar via:

010 436 16 00
info@stimuleringsfonds.nl

Bekijk de contactpagina