Inspiratiesessie Bouwen vanuit de bodem bij SCHUNCK, Heerlen

SCHUNCK presenteert op 30 juni i.s.m. Stimuleringsfonds Creatieve Industrie, Peter Veenstra (LOLA Landscape Architects) en Selvatico (Heerlen Rooftop Project) de Inspiratiesessie Open Oproep Bouwen vanuit de bodem.

Datum: 30 juni
Locatie: SCHUNCK Glaspaleis
Tijd: 14.30 - 16.20 uur
Entree: Gratis

inspiratiesessies

Tijdens deze inspiratiesessie wordt ook de open oproep Bouwen vanuit de bodem, van Stimuleringsfonds Creatieve Industrie, kort toegelicht. De subsidieregeling stelt ontwerpers, overheden, organisaties, deskundigen en burgers in staat om samen te werken aan voorstellen om de relatie tussen onder- en bovengrond te herstellen.

het dak op

Na afloop van de inspiratiesessie is iedereen van harte welkom om samen met SCHUNCK, partners en bewoners het glas te heffen op de officiële opening van het Heerlen Rooftop Project, op het dak van Q-Park de Putgraaf in hartje Heerlen.

voor wie is deze bijeenkomst interessant?

Ruimtelijke ontwerpers (landschap, architectuur, stedenbouw), belanghebbenden (zoals provincie, gemeenten, waterschap, grondeigenaren, gebiedsontwikkelaars), deskundigen (zoals erfgoedspecialisten, water- en bodemkundige experts) en burgers.

Het programma begint om 15.00 in de filmzaal van SCHUNCK, de inloop is vanaf 14.30. Om 16.20 verplaatst het programma naar het dak van Q-Park Putgraaf.