Talenten presenteren zich in Talent Tours Livestreams

Van 18 tot en met 25 oktober 2020 presenteerde het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie tijdens de Dutch Design Week dagelijks livestreams met nieuw talent. Op zondag werden kijkers live meegenomen naar het bos door landschapsarchitect Mirte van Laarhoven. Social Designer Marco Federico Cagnoni presenteerde dinsdag zijn project Plastic Culture vanuit zijn werkplek in de Botanische tuin in Utrecht. En op vrijdag nam Tomo Kihara kijkers mee in de YouTube-bubbels van anderen met zijn YouTube-filtersimulator Their-Tube.

28 oktober 2020

De livestreams waren onderdeel van de (online) expositie Talent Tours in MU, Eindhoven. Kijk de livestreams hier terug:

Landschapsarchitect Mirte van Laarhoven neemt je mee door het afgestorven familiebos dat zij afgelopen jaar gebruikte als experimentenlocatie en materialenbibliotheek voor haar project Dead wood alive
Social designer Marco Federico Cagnoni vertelt vanuit zijn werplek in de Botanische Tuinen Utrecht over de achtergrond van zijn project Plastic Culture.
Stap in de YouTube-bubbels van anderen met Tomo Kihara en zijn YouTube-filtersimulator Their-Tube.
Tereza Ruller laat de ruimtelijke en interactieve mogelijkheden zien van virtuele omgevingen als ruimte voor nieuwe gedachten, handelingen en esthetiek.
Neem deel aan de performatieve oefening van Mark Henning om te verkennen wat in onze nieuwe anderhalvemetermaatschappij de relatie is tussen vertrouwen en afstand.
De livestream van Jing heet Jing's Memories. Zeven mensen kruipen in de huid van Jing en delen om de beurt verhalen en herinneringen uit haar jeugd.
Architect Chiara Dorbolò deelt voorafgaand aan haar workshop haar creatieve schrijfproces en presenteert twee artikelen.