totalload:1464659835.0269t/m
stimuleringsfonds creatieve industrie
dummy
toekenningen

toekenningen

Bekijk hier de projecten die het Stimuleringsfonds ondersteunde op gebied van architectuur, vormgeving, e-cultuur en alle mogelijke cross-overs.

meer toekenningen

kabounce.jpg

Deelregeling Internationalisering Open oproep

Gamescom 2016, Keulen | KABOUNCE

Tivaru, 2016

€1.000
Kabounce is een team vs team pinball-machine-spel. Het spel kent een derde persoonperspectief waarin spelers een bal controleren. In de flipperkast kan er tegen verschillende objecten aangebotst worden waardoor de speler punten verzamelt. Als de speler in het doel terecht komt worden de verzamelde punten toegekend. Het team met de hoogste score wint.
stableorbit.jpg

Deelregeling Internationalisering Open oproep

Gamescom 2016, Keulen | Stable Orbit

Codalyn, 2016

€1.000
Stable Orbit is een strategisch simulatiespel dat zich afspeelt in de nabije toekomst. De speler heeft de taak om een ruimtestation te bouwen voor een nieuwe veeleisende generatie. Tijdens het spel krijgt de speler steeds grotere uitdagingen opgelegd, zoals een hotel in de ruimte of een voorstation voor de missies naar Mars.
rustylake.jpg

Deelregeling Internationalisering Open oproep

Gamescom 2016, Keulen | Rusty Lake Hotel

Studio Maarten Looise, 2016

€1.000
Rusty Lake Hotel is een point and click game waarin de speler verschillende puzzels moet oplossen. De speler reist af naar het surrealistische en vervreemdende Rusty Lake Hotel, dat qua stijl geïnspireerd is door de serie Twin Peaks van David Lynch. In totaal zijn er zes kamers in het hotel. Elke kamer bevat een aantal puzzels.
tribalerror.jpg

Deelregeling Internationalisering Open oproep

Gamescom 2016, Keulen | Tribal & Error

Grotman, 2016

€1.000
Tribal&Error is een 2D-puzzel avonturengame. De speler wordt als robot terug in de tijd gestuurd en komt terecht in de oertijd. Maar de ijstijd nadert en bedreigt het voortbestaan van de holbewoners. Om ze te redden moet je eerst hun taal leren door puzzels op te lossen. In deze game is taal een middel voor storytelling, om emoties uit te drukken en nieuwe culturen te ontdekken.
circles.jpg

Deelregeling Internationalisering Open oproep

Gamescom 2016, Keulen | Circles

Illusive Games, 2016

€1.000
Circles is een abstract puzzelspel dat reageert op de bewegingen van de muis. De speler leert gaandeweg over de puzzels door te bewegen en experimenteren. De puzzels zijn minimalistisch en uitdagend. Er is geen tekst, geen score en geen instructies.
loader
pagetype:page-content
pagesubtype:pagesub-other

het fonds

subsidies

actueel

schommelstoelweb.jpg
Het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie programmeert een viertal sessies op het internationale congres Building the Future of Health. Een internationale vergelijking biedt inzicht in de kracht van o... meer >
AritaJapan958x538.jpg
Het Mondriaan Fonds en het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie bieden in 2017 gezamenlijk twee residency perioden aan in de Japanse Saga regio. Ontwerpers en beeldend kunstenaars kunnen hiervoor een... meer >
beeldoproepADE2016.jpg
Het Stimuleringsfonds organiseert in 2016 samen met het Amsterdam Dance Event (ADE) een tweede editie van ADE Sound Lab, dit keer met het thema Frequencies. ADE Sound Lab is een verdiepend programma v... meer >
loader
loader
loader